OmniBee gaat voor aandacht en kwaliteit

Weg met standaard content! Leve de frisse, toegankelijke verhalen die met aandacht gemaakt zijn! Stukken die mensen amuseren, inspireren, informeren en/of overtuigen. Ik wil bedrijven en organisaties helpen om zichzelf beter op de kaart te zetten. Dat doe ik door authentieke teksten te maken die het ware verhaal vertellen.

We produceren met zijn allen meer content dan ook. Helaas lijkt de kwantiteit belangrijker geworden dan de kwaliteit. Iedereen schrijft elkaar na. De meest interessante ideeën, ontwikkelingen of ervaringen  krijgen daardoor lang niet altijd de aandacht die ze verdienen. Zo jammer! Met OmniBee wil ik me ervoor inzetten dat daar verandering in komt.

Schrijven kan iedereen, maar vind maar eens de juiste woorden! Hoe zet je je ideeën om in een logisch, correct, actueel en volledig verhaal? Een tekst die ook nog eens interessant is voor je doelgroep? Ik hou van puzzelen en zoek net zolang tot ik de juiste  bewoordingen te pakken heb zodat jouw boodschap tot zijn recht komt.

Interesse?

Ben jij het met me eens dat het op papier gewoon moet kloppen? Mail of bel me op 06-2926 5879. Misschien kunnen we wat voor elkaar betekenen!