Voor ICT bedrijven die succesvol willen bloggen

Als ICT ondernemer ben je trots op je bedrijf. Hoe zorg je ervoor dat mensen weten wat je allemaal in huis hebt, wat je ambities zijn en hoe je die gaat bereiken?

Een goed begin is het maken van wat goede, rake blogs. Plaats ze op je website, verspreid ze via mail en social media. Voor je het weet, rollen er de mooiste dingen uit!

Wat een enkele blog teweeg kan brengen

Een tijd terug had ik een blog voor een klant geschreven over de mogelijkheden van de cloud. Daar is een flinke deal uit voort gekomen. Gewoon een simpele blog die iemand had gelezen en interessant genoeg vond om wat rond te gaan neuzen op de website van het bedrijf. Om vervolgens contact op te nemen.

Natuurlijk zal niet elke blog direct resultaat opleveren, maar één ding is zeker. Als je regelmatig van je laat horen, zullen mensen eerder aan je denken als ze iets nodig hebben.

Tip 1: Geen vaktaal!

Je bent een ICT bedrijf en houdt je bezig met complexe techniek. Dat hoef je niet onder stoelen of banken te steken, maar je lezers zitten waarschijnlijk niet te wachten op vaktaal. Ga in je blogs vooral in op de oplossingen die ICT biedt. Dat is wat je lezers willen weten. Ze worden niet warm of koud van de technische details server virtualisatie, maar willen juist alles weten over de efficiency en kostenbesparing die het oplevert.

Meer weten?

Ik heb nog veel meer tips voor je in de aanbieding. Je kunt me mailen of bellen op 06-2926 5879.