Voor ICT bedrijven die helder willen communiceren

Als ICT ondernemer ben je trots op je bedrijf en wil je graag dat andere mensen weten wat je doet. Hoe zorg je ervoor dat mensen weten wat je allemaal in huis hebt, wat je ambities zijn en hoe je die gaat bereiken? Tekstbureau OmniBee helpt je je boodschap op papier te zetten. In de vorm van webteksten, brochures, nieuwsbrieven, whitepapers, blogs of manuals.

Waarom OmniBee?

Ze zijn er genoeg, die allround tekstschrijvers die overal een pakkend verhaal van weten te maken. Maar als ICT bedrijf is het handiger om iemand in te huren die het jargon kent, affiniteit met de materie heeft en de juiste vragen weet te stellen. Een goede tekstschrijver die je niet hoeft uit te leggen wat Agile, DevOps, Data Security, LEAN, SAAS of PAAS is, maar die meteen aan de slag kan.

Het gaat niet om de techniek, maar om de oplossingen

Als voormalig ICT’er snap ik niet alleen hoe de techniek werkt, maar ook wat er allemaal mee mogelijk is. In mijn commerciële teksten ligt de nadruk vooral op de oplossingen die ICT biedt. Dat is immers wat je klanten willen weten. Ze worden niet warm of koud van server virtualisatie, maar willen juist alles weten over de efficiëncy en kostenbesparing die het oplevert.

Pakkende teksten die aanslaan

Voor ik aan de slag ga, wil ik wel weten hoe jouw droomklanten eruit zien zodat ik mijn teksten daarop af kan stemmen. Ik schrijf in de tone-of-voice die aansluit bij jouw doelgroep. Duidelijk en direct. Met mijn teksten snapt iedereen precies waar je voor staat en wat je allemaal in huis hebt.

Interesse?

Wil jij je ook meer profileren met je bedrijf? Ik kom graag een keer langs om een kop koffie te drinken en te kijken wat ik voor je kan doen. Je kunt me mailen of bellen op 06-2926 5879.