Direct contact? Bel: 06 - 292 658 79

Home > Mijn verhaal

Mijn verhaal

OmniBee, dat ben ik: Bettina Gelderland. Nieuwsgierig als ik ben, hou ik ervan om me ergens in te verdiepen en het me helemaal eigen te maken. Ook vind ik het prettig om zelfstandig te werken, structuur aan te brengen waar dat nodig is en te werken aan mooie, concrete producten. Het schrijven van teksten is voor mij dan ook het mooiste vak dat er bestaat.

Als oud-gymnasiast en afgestudeerd arabist, ben ik altijd al bezig geweest met taal en tekst. Toch duurde het lange tijd voor ik van schrijven mijn beroep heb gemaakt. Daarvoor heb ik onder andere 15 jaar als informatie analist gewerkt bij een grote Nederlandse bank. Die achtergrond zie ik als een belangrijk pluspunt in mijn werk. Ik weet hoe complexe organisaties werken en wat er allemaal komt kijken bij het inrichten van processen, het runnen van projecten en ontwikkelen en beheren van ICT oplossingen.

 

Andere dingen die je vast wilt weten:

  • Ik werk deels vanuit huis, maar heb ook een werkplek op de Botterstraat 47 in Huizen waar ik drie dagen per week te vinden ben. Leuk om onder de mensen te zijn!
  • Naast tekstschrijven ben ik ook hartstikke handig met SharePoint en andere CMS systemen.
  • Een domme typo of een spatie teveel kan gebeuren. Maar ik ben overgevoelig voor verkeerde spelling of grammaticale fouten. Die zul je in mijn teksten dus ook niet vinden!
  • Je kunt ervan op aan dat ik er alles aan zal doen om de perfecte tekst voor je te maken!

Bekijk portfolio Neem contact op