Direct contact? Bel: 06 - 292 658 79

Home > ICT Tekstschrijver

Een ICT tekstschrijver?

Een beetje tekstschrijver kan overal over schrijven, maar ICT blijft toch een vak apart. Wil je over ICT schrijven, dan is het wel zo handig om te weten wat begrippen als de Cloud, DevOps, Big Data of Artificial Intelligence inhouden en dat je snapt wat je eraan hebt.

OmniBee is  een ICT tekstschrijver avant la lettre. Omdat ik zo'n 15 jaar in de ICT heb gewerkt, ben ik helemaal ingevoerd in de materie. Ik weet wat er komt kijken bij het inrichten van een ICT omgeving en nieuwe oplossingen. Dat praat toch net wat makkelijker!

ICT is een vak apart

ICT bedrijven houden zich bezig met complexe techniek die voor buitenstaanders moeilijk te vatten is. Dat maakt het lastig om er helder over te communiceren. Abstracte begrippen als SaaS, IaaS of PaaS zijn  gesneden koek als je in de ICT werkzaam bent. Maar daarbuiten zijn er maar weinig mensen die het interessant vinden erover te lezen. Ze willen vooral weten wat ze concreet kunnen doen met al die techniek en innovatie.

Van abstracte techniek naar heldere verhalen

Waarom zouden klanten voor jouw ICT bedrijf kiezen en niet voor de concurrent? Hoe kan jouw ICT dienstverlening het leven van je klanten makkelijker maken? Als ICT tekstschrijver kan ik je helpen je verhaal duidelijk op papier te zetten zodat het voor anderen duidelijk wordt waar je bedrijf voor staat en wat je precies te bieden hebt.

Interesse?

Wil jij ook helder en overtuigend communiceren over ICT diensten en oplossingen? Neem dan gerust contact op! Ik kom graag een keer langs om kennis te maken en te bespreken hoe ik je kan helpen.

Contact opnemen