Direct contact? Bel: 06 - 292 658 79

Home > ICT Tekstschrijver > Agile tekstschrijver

Online Tekstschrijver

In het verleden heb ik veel ervaring opgedaan met de Agile werkwijze. Dat is me zo goed bevallen dat ik de  Agile principes nog steeds toepas. Omdat het bekende Agile Manifesto niet helemaal op mijn branch aansluit, heb ik een eigen versie opgesteld. Dat luidt als volgt:

  • Kwaliteit  en leesbaarheid boven vaktaal en SEO trucs
  • Samenwerking en vertrouwen boven contracten en administratie
  • Openstaan voor feedback boven vasthouden aan een script
  • Leveren output boven uitgebreide rapporten en vooronderzoeken

Voor de goede orde: natuurlijk zijn de zaken die rechts staan vermeld belangrijk, maar ik hecht méér waarde aan wat aan de linkerzijde wordt genoemd.

Even concreet

In principe werk ik met korte opdrachten of vaste abonnementen. De invulling daarvan bepalen we in onderling overleg. Ik kom mijn afspraken na en verwacht van jou hetzelfde.

Verder heb ik met al mijn opdrachtgevers een andere relatie. De ene vindt het fijn om face-to-face af te spreken, de andere houdt het liever bij telefonisch contact of stuurt input via de mail. Alles kan en mag, zolang het voor ons beiden werkt!

Harde deadlines, heldere tarieven

Als het om planning en budget gaat, ben ik fair en transparant. Ik hou me stipt aan mijn deadlines en maak van tevoren duidelijke prijsafspraken. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent.

De prijzen voor een online marketingpakket vind je hier.

Bij losse opdrachten is mijn standaard uurtarief €70-90. Afhankelijk van de werkzaamheden en excl. BTW. De prijs die ik in mijn offertes afgeef, is meteen ook de definitieve tenzij er nog substantiële wijzigingen in de opdracht komen.