Direct contact? Bel: 06 - 292 658 79

Home > Referenties

Referenties

Joost van der Sluit, CNOC

Joost van der Sluit, CNOC - Eigenaar

26 oktober 2018

Bettina verzorgt nu een paar jaar onze blogs en andere teksten. Ik geef haar alleen een paar losstaande ideeen, en zij verbaast mij keer op keer met een goede en compacte blog. Wij krijgen er regelmatig positieve opmerkingen over. Onze klanten lezen ze graag.

Janine Out, Profource

Janine Out, Profource - Marketing & Communicatie Manager

14 september 2018

Bettina is goed thuis in de wereld van de financiële dienstverlening en ICT. Dat zien we terug in haar teksten. Ze stelt de juiste vragen, (zorgt dat ze) weet waarover ze schrijft en haar stukken zijn voor iedereen prettig leesbaar. Begrijpelijk voor de leek, en inhoudelijk genoeg voor de professional. Bettina is heel betrouwbaar in het aanleveren van haar stukken, ze is snel en communiceert goed. Wij werken graag met haar samen en kunnen haar bij iedereen aanbevelen!

Bart Droppers, BridginIt

Bart Droppers, BridginIt - Managing Partner

14 september 2018

Bettina heeft de teksten voor onze website geschreven. De digitale transitie van de energiemarkt is geen makkelijk onderwerp, maar Bettina snapt waar we mee bezig zijn en begrijpt waar onze doelgroep naar op zoek is. Daardoor is ze erin geslaagd heldere teksten te maken die heel natuurlijk overkomen. Ik word elke keer weer blij als ik ze lees!

Mariël Kroon, Make Marketing Magic

Mariël Kroon, Make Marketing Magic - Marketing Manager

10 oktober 2017

Met Bettina werk ik samen voor verschillende brands. En dat is een hele geruststelling, want het is altijd dik in orde. Met Bettina als tekstschrijver weet ik dat er goede, correcte en inspirerende teksten worden opgeleverd. Zakelijk en strak of juist losjes en informeel met eventueel een originele kwinkslag. Ze weet haar tone-of-voice altijd precies op de klant af te stemmen.

Annemiek Bosch, Rijkswaterstaat

Annemiek Bosch, Rijkswaterstaat - Projectmanager

1 juni 2016

Bettina heeft een vlotte en heldere schrijfstijl die lekker weg leest. Ze stort zich vol enthousiasme op ieder nieuw onderwerp en maakt zich binnen korte tijd de inhoud eigen. Mede door haar eigen nieuwsgierigheid weet ze van elke opdracht weer een interessant verhaal te maken.

Swier Jan Miedema, Gemboxx

Swier Jan Miedema, Gemboxx - Entrepreneur

1 juni 2016

Bettina oftewel Omnibee is ons netwerk in 2016 komen versterken vanwege het talent en vermogen om complexe processen, zaken en producten te verpakken in woorden. Omnibee is er in geslaagd weinig toegankelijke concepten en technologische implementaties zo te omschrijven dat de door Gemboxx omschreven doelgroep en klanten begrijpen wat wij met hen willen bereiken. Innovatie is niet altijd een kwestie van gezond verstand, soms is het ook een kwestie van de juiste woorden. Wij zijn blij dat wij dit aspect in vertrouwen en naar tevredenheid aan Omnibee (kunnen) uitbesteden.