Referenties

Annemiek Bosch - Rijkswaterstaat

AnnemiekBettina heeft een vlotte en heldere schrijfstijl die lekker weg leest. Ze stort zich vol enthousiasme op ieder nieuw onderwerp en maakt zich binnen korte tijd de inhoud eigen. Mede door haar eigen nieuwsgierigheid weet ze van elke opdracht weer een interessant verhaal te maken.

Swier Jan Miedema - Gemboxx

swierjanBettina oftewel Omnibee is ons netwerk in 2016 komen versterken vanwege het talent en vermogen om complexe processen, zaken en producten te verpakken in woorden. Omnibee is er in geslaagd weinig toegankelijke concepten en technologische implementaties zo te omschrijven dat de door Gemboxx omschreven doelgroep en klanten begrijpen wat wij met hen willen bereiken. Innovatie is niet altijd een kwestie van gezond verstand, soms is het ook een kwestie van de juiste woorden. Wij zijn blij dat wij dit aspect in vertrouwen en naar tevredenheid aan Omnibee (kunnen) uitbesteden.

 

Mariël Kroon - Make Marketing Magic

Met Bettina werk ik samen voor verschillende brands. En dat is een hele geruststelling, want het is altijd dik in orde. Met Bettina als tekstschrijver weet ik dat er goede, correcte en inspirerende teksten worden opgeleverd. Zakelijk en strak of juist losjes en informeel met eventueel een originele kwinkslag. Ze weet haar tone-of-voice altijd precies op de klant af te stemmen.

 

Maxim Troost - Made for Heaven

MaximBettina schrijft waanzinnige artikelen voor madeforheaven.nl, dé online hulp bij iedere uitvaart. Schrijven over een onderwerp als overlijden en de mogelijkheden daaromheen kan niet iedereen op een leuke manier overbrengen. Hiervoor is een grote dosis inlevingsvermogen nodig. Enerzijds om te bepalen wat de opdrachtgever wil en anderzijds hoe de lezer dit ervaart. Het moet namelijk geen rauwe, taaie kost zijn. En Bettina schrijft alsof je een hapje van een lekker koekje neemt en daarna een enorme drang hebt naar de rest. Het is leuk, lichtvoetig en wekt een interesse op naar meer...  Ik kan en zal Bettina aanraden bij iedereen en ik hoop dat ze nog heel lang voor ons blijft schrijven.