Direct contact? Bel: 06 - 292 658 79

Home > Referenties

Referenties

Jochum Jarigsma - Verkoopresultaat

Jochum Jarigsma - Verkoopresultaat - Ondernemer, salestrainer en coach

20 augustus 2020

De reden dat ik blij ben met Bettina is omdat ze me helpt om relevante content te produceren die mijn doelgroep graag leest. Zelf zou ik alleen maar jargon en insider info communiceren, maar Bettina maakt het leesbaar voor mijn klanten: professionals en ondernemers die sales (moeten) doen. Bettina is voor mij ook een stok achter de deur. Ik ben een echte doener en het is fijn om samen te werken met iemand die de tijd neemt om mijn boodschap goed op papier te zetten en ervoor zorgt dat ik regelmatig een nieuwe blog of andere content publiceer.

Tanja Schrauwen - Home of the Happy Plant

Tanja Schrauwen - Home of the Happy Plant - Eigenaar

30 april 2020

Bettina kan uit mijn chaotische verhaal een strakke, 'to the point' boodschap neerzetten die ook gewoon klopt met wat Home of the Happy Plant wil uitdragen! Elke keer weet ze me weer te verrassen met haar scherpe teksten. Daarbij ze is snel, accuraat en (heel belangrijk) altijd goed bereikbaar. Ik ben meer dan tevreden, dus ik raad iedereen die hopeloos in zijn eigen teksten vastloopt aan om eens contact op te nemen met Bettina van Omnibee.

Priscilla en Marcel de Boer - Sensum

Priscilla en Marcel de Boer - Sensum - Grafisch ontwerp

8 oktober 2019

Goede tekstschrijvers liggen niet voor het oprapen. Goede, leuke tekstschrijvers al helemaal niet. En toch hebben we er één gevonden. Bettina heeft een aantal teksten geschreven voor een klant van ons en we zijn heel tevreden over het resultaat. De samenwerking gaan vloeiend en de teksten worden op tijd geleverd. We kunnen haar van harte aanbevelen en met een gerust hart aan het pennen zetten voor onze klanten. Wat er precies zo geweldig is aan de samenwerking met Bettina? Ze heeft aan een half...

Jacobien Geuze, Groeikracht

Jacobien Geuze, Groeikracht - Strategisch Coach

15 januari 2019

Bettina schrijft teksten in een actieve vorm met een pakkende inhoud die precies genoeg zegt en heel toegankelijk is voor de lezer. Dat is echt een vak en Bettina beheerst het. Heel veel dank voor het je hulp bij mijn folders. Ik heb al je suggesties integraal overgenomen en ben er heel blij mee! Als iemand een goede tekstschrijver zoekt, beveel ik OmniBee van harte aan.

Joost van der Sluis, CNOC

Joost van der Sluis, CNOC - Managing Partner

26 oktober 2018

Bettina verzorgt nu een paar jaar onze blogs en andere teksten. Ik geef haar alleen een paar losstaande ideeen, en zij verbaast mij keer op keer met een goede en compacte blog. Wij krijgen er regelmatig positieve opmerkingen over. Onze klanten lezen ze graag.

Janine Out, Profource

Janine Out, Profource - Marketing & Communicatie Manager

14 september 2018

Bettina is goed thuis in de wereld van de financiële dienstverlening en ICT. Dat zien we terug in haar teksten. Ze stelt de juiste vragen, (zorgt dat ze) weet waarover ze schrijft en haar stukken zijn voor iedereen prettig leesbaar. Begrijpelijk voor de leek, en inhoudelijk genoeg voor de professional. Bettina is heel betrouwbaar in het aanleveren van haar stukken, ze is snel en communiceert goed. Wij werken graag met haar samen en kunnen haar bij iedereen aanbevelen!

Bart Droppers, BridginIt

Bart Droppers, BridginIt - Managing Partner

14 september 2018

Bettina heeft de teksten voor onze website geschreven. De digitale transitie van de energiemarkt is geen makkelijk onderwerp, maar Bettina snapt waar we mee bezig zijn en begrijpt waar onze doelgroep naar op zoek is. Daardoor is ze erin geslaagd heldere teksten te maken die heel natuurlijk overkomen. Ik word elke keer weer blij als ik ze lees!

Mariël Kroon, Make Marketing Magic

Mariël Kroon, Make Marketing Magic - Marketing Manager

10 oktober 2017

Met Bettina werk ik samen voor verschillende brands. En dat is een hele geruststelling, want het is altijd dik in orde. Met Bettina als tekstschrijver weet ik dat er goede, correcte en inspirerende teksten worden opgeleverd. Zakelijk en strak of juist losjes en informeel met eventueel een originele kwinkslag. Ze weet haar tone-of-voice altijd precies op de klant af te stemmen.

Swier Jan Miedema, Gemboxx

Swier Jan Miedema, Gemboxx - Entrepreneur

1 juni 2016

Bettina oftewel Omnibee is ons netwerk in 2016 komen versterken vanwege het talent en vermogen om complexe processen, zaken en producten te verpakken in woorden. Omnibee is er in geslaagd weinig toegankelijke concepten en technologische implementaties zo te omschrijven dat de door Gemboxx omschreven doelgroep en klanten begrijpen wat wij met hen willen bereiken. Innovatie is niet altijd een kwestie van gezond verstand, soms is het ook een kwestie van de juiste woorden. Wij zijn blij dat wij dit aspect in vertrouwen en naar tevredenheid aan Omnibee (kunnen) uitbesteden.