Direct contact? Bel: 06 - 292 658 79

Home > Zakelijke blogs

Zakelijke blogs

Over de impact van zakelijk bloggen

Een tijdje terug schreef ik een blog voor een ICT bedrijf dat gespecialiseerd is in oplossingen op het gebied van Unified Communications en VOiP. Het ging om een korte blog over de voordelen van een geïntegreerde werkomgeving die gericht is op samenwerking en communicatie. Het stuk werd op de website geplaatst en vervolgens gedeeld op LinkedIn waar het verschillende keren werd gelezen en geliket. Via via kwam het onder ogen van een ondernemer die juist op zoek was naar een goede oplossing voor zijn bedrijf. Het resultaat: een prachtige deal van enkele tonnen!

Zakelijk bloggen is een prima manier om je boodschap uit te dragen. Door de blogs te publiceren op je website en ze te delen in een nieuwsbrief en op social media,  kun je er een groot publiek mee bereiken.

Zelf doen of uitbesteden?

Veel ondernemers praten liever over hun bedrijf dan dat ze erover schrijven. Ze weten hun ideeën prima onder woorden te brengen in een face-to-face gesprek, maar een heldere, puntige blog schrijven is toch wat anders. Het kost tijd en je moet weten wat je doet. Een blog moet niet alleen informatief zijn, maar ook overtuigen, amuseren en inspireren. Daarnaast moest het ook  nog eens 100% correct zijn, zowel grammaticaal als inhoudelijk. Het kan dus veel tijd kosten om je ideeën goed op papier te krijgen.

Interesse?

Als tekstschrijver heb ik al veel bedrijven geholpen met bloggen. Voor je het weet, rollen er de mooiste dingen uit! Wil jij ook graag bloggen, maar ontbreekt het je aan tijd of inspiratie? OmniBee helpt je graag!

Neem gerust contact op