Direct contact? Bel: 06 - 292 658 79

Home > Webteksten en blogs

Webteksten en blogs

Zelf doen of uitbesteden?

Veel ondernemers praten liever over hun bedrijf dan dat ze erover schrijven. Ze weten hun ideeën prima onder woorden te brengen in een face-to-face gesprek, maar een heldere, puntige tekst schrijven is toch wat anders. Het kost tijd en je moet weten wat je doet. Een webtekst, nieuwsbrief of blog moet niet alleen informatief zijn, maar ook overtuigen, amuseren en inspireren. Daarnaast moet het ook nog eens 100% correct zijn, zowel grammaticaal als inhoudelijk. Het kan dus veel tijd kosten om je ideeën goed op papier te krijgen.

Over de impact van zakelijk bloggen

Een tijdje terug schreef ik een blog voor een ICT bedrijf dat gespecialiseerd is in oplossingen op het gebied van Unified Communications en VOiP. Het ging om een korte tekst over de voordelen van een geïntegreerde werkomgeving die gericht is op samenwerking en communicatie. Het stuk werd op de website geplaatst en vervolgens gedeeld op LinkedIn waar het verschillende keren werd gelezen en geliket. Via via kwam het onder ogen van een ondernemer die juist op zoek was naar een goede oplossing voor zijn bedrijf. Het resultaat: een prachtige deal van enkele tonnen!

Interesse?

Als tekstschrijver heb ik al veel bedrijven geholpen met het maken van teksten voor allerlei doelgroepen. Mijn teksten zijn helder en altijd raak. Heb jij ook vlotte teksten nodig, maar ontbreekt het je aan tijd of inspiratie? Tekstbureau OmniBee helpt je graag!

Neem gerust contact op