Mijn verhaal

Omnibee, dat ben ik: Bettina Gelderland. Nieuwsgierig als ik ben, hou ik ervan om me ergens in te verdiepen en het me helemaal eigen te maken. Ook vind ik het prettig om zelfstandig te werken, structuur aan te brengen waar dat nodig is en te werken aan mooie, concrete producten. Het schrijven van teksten is voor mij dan ook het mooiste vak dat er bestaat.

Voor ik mijn tekstbureau in 2015 startte, heb ik jarenlang gewerkt op het snijpunt van ICT en de business bij een grote Nederlandse bank. Die achtergrond zie ik als een belangrijk pluspunt in mijn werk. Ik weet hoe complexe organisaties werken en wat er allemaal komt kijken bij het inrichten van processen, het runnen van projecten en het ontwikkelen en beheren van ICT oplossingen.

 

Andere dingen die je vast wilt weten:

  • Mijn specialiteit is schrijven over innovatie, of het nu in de zorg, de ICT of de energiesector is. Ik ben niet bang voor diepgang, maar wel met een lichte ondertoon.
  • Natuurlijk doe ik niet alles alleen. Voor grotere opdrachten werk ik vaak samen met een powerteam van professionals zoals een aanbestedingsspecialist, subsidieadviseur, communicatiespecialist, grafisch ontwerper, fotograaf, online marketeer en webbouwer.
  • Naast tekstschrijven ben ik ook hartstikke handig met tools als Mailchimp, Hootsuite, Sharepoint en Wordpress.
  • Een domme typo of een spatie te veel kan gebeuren, maar ik ben overgevoelig voor verkeerde spelling of grammaticale fouten. Die zul je in mijn teksten dus ook niet vinden.
  • Je kunt ervan op aan dat ik er alles aan zal doen om de perfecte tekst voor je te maken!

Bekijk portfolio Neem contact op

Home Mijn verhaal