Referenties

Bettina verzorgt nu een paar jaar onze blogs en andere teksten. Ik geef haar alleen een paar losstaande ideeen, en zij verbaast mij keer op keer met een goede en compacte blog. Wij krijgen er regelmatig positieve opmerkingen over. Onze klanten lezen ze graag.
Joost van der Sluis
Managing Partner CNOC
Bettina is goed thuis in de wereld van de financiële dienstverlening en ICT. Dat zien we terug in haar teksten. Ze stelt de juiste vragen, (zorgt dat ze) weet waarover ze schrijft en haar stukken zijn voor iedereen prettig leesbaar. Begrijpelijk voor de leek, en inhoudelijk genoeg voor de professional. Bettina is heel betrouwbaar in het aanleveren van haar stukken, ze is snel en communiceert goed. Wij werken graag met haar samen en kunnen haar bij iedereen aanbevelen!
Janine Out
Marketing & Communicatie Manager - Profource
We noemen Bettina de tekstgoeroe van UP. Al een aantal jaren werken we met haar samen en er gaat (bijna) geen tekst meer naar buiten, voordat die even langs haar is gegaan. Als (crisis)communicatiebureau kunnen we echt wel aardig schrijven, maar Bettina gaat net even dat stapje verder. Soms denk ik dat ze in ons hoofd kan kijken, want als de tekst terugkomt denken we vaak: "Precies, dat bedoel ik".
Maureen Veurman
Eigenaar UP Crisiscommunicatie en Media
Bettina schrijft teksten in een actieve vorm met een pakkende inhoud die precies genoeg zegt en heel toegankelijk is voor de lezer. Dat is echt een vak en Bettina beheerst het. Heel veel dank voor het je hulp bij mijn folders. Ik heb al je suggesties integraal overgenomen en ben er heel blij mee! Als iemand een goede tekstschrijver zoekt, beveel ik OmniBee van harte aan.
Jacobien Geuze
Groeikracht - Strategisch Coach
Bettina heeft de teksten voor onze website geschreven. De digitale transitie van de energiemarkt is geen makkelijk onderwerp, maar Bettina snapt waar we mee bezig zijn en begrijpt waar onze doelgroep naar op zoek is. Daardoor is ze erin geslaagd heldere teksten te maken die heel natuurlijk overkomen. Ik word elke keer weer blij als ik ze lees!
Bart Droppers
Managing Partner - BridginIt

Home Referenties