Teksten over ICT en de digitale transformatie

De Cloud, Artificial Intelligence, Data Security, Performance Efficiency, Office365, Agile.... In de afgelopen jaren heb ik honderden teksten geschreven over ICT en digitale transformatie in de breedste zin van het woord. Hieronder enkele recente voorbeelden:

  • SecuMailer is een snelgroeiend bedrijf dat een innovatieve, gebruiksvriendelijke oplossing ontwikkelt voor veilig e-mailen. Het product heeft een hoop complexiteit onder de motorkap waar de gebruiker niets van ziet of merkt. Het bedrijf moet dus op een andere manier klanten ervan zien te overtuigen dat hun product wel degelijk 100% veilig is en volledig compliant is. Ik schreef hiervoor de SEO-webteksten en een aantal whitepapers.
  • Insight is een technologiebedrijf dat wereldwijd actief is. Een van de kanalen richt zich op het ondersteunen van Service Providers in hun transformatie naar de cloud. Hiervoor schrijf ik maandelijks 1 a 2 engelstalige blogs zoals de volgende willekeurig gekozen stukken:
  • CNOC is een sympathiek softwarebedrijf uit Delft dat gespecialiseerd is in maatwerk voor de zakelijke markt. Het handelsmerk is enthousiasme, vakkennis en verfrissende, open communicatie. Een aantal jaren geleden heeft CNOC een nieuwe website gelanceerd waarin de blogs centraal staan. De laatste tijd staat het bloggen op een wat lager pitje, omdat de eigenaren het bedrijf PortMobile hebben overgenomen. Komende maanden gaan we de website daarvan vernieuwen. Wordt vervolgd.
  • BridginIt maakt zich sterk voor de digitale transformatie van de energiemarkt. Met een team van jonge, enthousiaste consultants, helpt het bedrijf netbeheerders en energieleveranciers om hun processen te optimaliseren met behulp van het Salesforce platform. Ook hiervoor schreef ik de webteksten

Home Portfolio ICT-digitalisatie