Een IT tekstschrijver?

Een beetje tekstschrijver is van alle markten thuis, maar schrijven over ICT en Digitalisatie blijft toch een vak apart. Dan is het wel zo handig dat je weet hoe de IT branche in elkaar zit, wat een DNS, CMS of VM is en welke kansen en uitdagingen de digitale transformatie met zich meebrengt.

Omdat ik zo'n 15 jaar op het snijvlak van IT en de business heb gewerkt, ben ik helemaal ingevoerd in de materie. Door mijn referentiekader kan ik snel tot de essentie komen en het vakjargon vertalen naar duidelijke, heldere taal voor een brede doelgroep.

Van abstracte techniek naar heldere taal

ICT'ers zijn vooral bezig met complexe techniek die voor buitenstaanders moeilijk te vatten is. Klanten en eindgebruikers zijn over het algemeen niet geïnteresseerd in de techniek op zich. Ze willen vooral lezen over de interessante, toffe dingen oplossingen die IT biedt en wat zij daar concreet aan hebben.

Hoe kan jouw dienstverlening het leven van je opdrachtgevers (en hun klanten) makkelijker maken? Waarom zouden ze voor jou kiezen en niet voor de concurrent? Hoe draagt jouw oplossing bij aan het succes van het bedrijf, en hoe zit het met de compliancy?

Techtekst voor niet IT'ers

Of het nu gaat om een webtekst, een blog, klantcase of whitepaper... Als IT tekstschrijver kan ik je helpen je verhaal duidelijk op papier te zetten zodat je doelgroep weet waar je bedrijf voor staat en wat je precies te bieden hebt. Ik kijk vanaf een afstand naar je bedrijf of dienst en weet de essentie te vatten in heldere tekst. Met mijn kennis en ervaring kan ik goed inschatten wat relevant is voor jouw doelgroep en lezers.

Interesse?

Wil jij ook helder en overtuigend communiceren over ICT diensten en de digitale transformatie? Neem dan gerust contact op! Ik kom graag een keer langs om kennis te maken en te bespreken hoe ik je kan helpen.

Contact opnemen

Home ICT&digitalisatie